Serdar Dursun resmen gidiyor! Almanya derken ezeli rakip devrede: Yer yerinden oynayacak

Fenerbahçe'de Serdar Dursun konusunda hareketli günler yaşanıyor. Jorge Jesus tarafından forma şansı verilmeyen milli golcünün mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği ifade edildi. Fenerbahçe ile görüşen Serdar Dursun'un menajeri gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Serdar Dursun takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Jorge Jesus geldikten sonra forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli golcü için Almanya başta olmak üzere Türkiye'den de Galatasaray ve Trabzonspor devrede. Milli yıldızın daha fazla forma giyebileceği bir ekibe transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

SERDAR DURSUN'UN FENERBAHÇE MACERASI SON BULUYOR

Jorge Jesus tarafından oyun tarzı sisteme uygun görülmeyen ve genelde yedek bekletilen Serdar Dursun'un takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Aksam.com.tr'nin Gazeteci Ekrem Konur'dan aktardığı habere göre; Serdar Dursun'un menajeri Fenerbahçe yönetimiyle görüşüp milli forvetin durumunu netleştirecek. Union Berlin, milli golcünün ve Fenerbahçe'nin kararına göre resmî görüşmelere başlamayı planlıyor. Ayrıca, Avrupa takımlarının dışında Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgisi var.

SERDAR DURSUN'UN MUTSUZ TAVIRLARI DİKKA ÇEKTİ

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerin 6-0 kazandığı maça ikinci yarıda dahil olan Serdar Dursun'un keyifsiz yüz ifadesi kameralara da yansımıştı.

Akşam.com.tr'nin edindiği bilgilere göre; Ekrem Konur'un belirttiği gibi Serdar Dursun'un menajeri Fenerbahçe ile görüştü ve sar-lacivertli yönetim ayrılığa izin verdi.

Her ne kadar milli golcünün performansından memnun olsalar da Jorge Jesus'un 3. forvet olarak düşündüğü Serdar Dursun'un takım içi huzursuzluk çıkarmasını istemeyen Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli golcü için gidebilir dedi.

EZELİ RAKİPLER DE MİLLİ GOLCÜNÜN PEŞİNDE

Fenerbahçe yönetimden onayı alan Serdar Dursun ve menajeri gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Almanya'dan Union Berlin'in ciddi olarak ilgilendiği milli futbolcuya yurt içinden Galatasaray ve Trabzonspor'da da talip.

Her fırsatta Fenerbahçeliliğinin altını çizen Serdar Dursun'un ezeli rakiplerle transfer görüşmesi yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

aksam.com.tr