Serdar Aziz'in 1 yıldır beklediği haberi verdi! Maç sonrası bombayı patlattı

Rıdvan Dilmen'in Serdar Aziz sözleri gündeme oturdu. Tecrübeli savunmacıyı öve öve bitiremeyen ünlü yorumcu flaş ifadeler kullandı. Dilmen, Serdar Aziz'in A Milli Takım'a gideceğini iddia etti. Deneyimli stoper en son 1 yıl önce milli formayı sırtına geçirmişti.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in yükselişi sürüyor. Sakatlıktan döndükten sonra formayı kapan tecrübeli stoperle ilgili Rıdvan Dilmen'den çarpıcı ifadeler geldi. Ünlü yorumcu, övgüler yağdırdığı Serdar Aziz'in yeniden A Milli Takım'a çağrılacağını ifade etti.

SERDAR AZİZ YENİDEN MİLLİ TAKIMA

Rıdvan Dilmen'e göre Serdar Aziz'e A Milli Takım kapıları yeniden açılıyor. Son oynanan Sivasspor maçında da iyi bir performans sergileyen deneyimli futbolcuya övgüler yağdıran Dilmen, Serdar Aziz'in yeniden milli takıma davet edileceğini öne sürdü.

İLK KEZ FATİH TERİM DAVET ETMİŞTİ

A Milli Takım formasını 18 kez giyen Serdar Aziz, Ay-Yıldızlılarla son maçına 8 Ekim 2021 tarihinde Norveç karşısında çıkmıştı. İlk kez 16 Kasım 2014 tarihinde Fatih Terim'in milli takıma davet ettiği Serdar Aziz, 18 maçta 2 de gol katkısı verdi.

SERDAR AZİZ'İN SEZON KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 11 maça çıkan Serdar Aziz 768 dakika süre aldı ve skor katkısı veremedi. 32 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

www.aksam.com.tr