Serdar Aziz kararı kıyameti kopardı! Fenerbahçeliler sabah sabah şok geçirdi...

Fenerbahçe'de Hatayspor maçı öncesi Serdar Aziz kararı tartışma yarattı. Trabzonspor mücadelesinde Fenerbahçe adına sahanın en iyilerinden olan Serdar Aziz, 70'te sürpriz bir şekilde oyundan alınmıştı. Bu akşamki maçta sistem değişikliğine gidecek olan Sarı-Lacivertlilerde milli stoper yedeğe çekilecek.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'le ilgili verilen karar taraftarları memnun etmedi. Trabzonspor maçının en iyilerinden olan milli stoperin bu akşamki maçta yedek soyunacağı iddia edildi. Fenerbahçe'nin Hatayspor maçında 4'lü savunmaya geçip Serdar Aziz'den vazgeçeceği belirtildi. Detaylar haberimizde...

SERDAR AZİZ KIZAĞA ÇEKİLDİ

Süper Lig'de liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de Serdar Aziz gelişmesi yaşanıyor. Bu akşam Hatayspor'u ağırlayacak olan Sarı-Lacivertlilerde milli stoper, sistem kurbanı oldu. Jesus söz konusu maçta 4'lü savunmaya dönme kararı alırken, Fanatik'in haberine göre Serdar Aziz'in yedeğe çekileceği belirtildi.

SERDAR AZİZ İLE 3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal ile birlikte ivmesini yükselten Serdar Aziz, bu sezon başında sakatlığının atlatmasının ardından Jorge Jesus'un vazgeçilmezleri arasına girmişti. Fenerbahçe, 32 yaşındaki Serdar Aziz ile mayıs ayında 3 yıllık yeni sözleşme yapmıştı.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe'nin Hatayspor maçına Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Mert Hakan, İrfan Can, Lincoln, King ve Valencia ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.

TIKLA, FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İNİ KUR

Peki sizce Fenerbahçe, Hatayspor maçına hangi kadro ile çıkmalı? BURAYA tıklayarak Fenerbahçe'nin ilk 11'ini oluşturabilir ve kurduğunuz kadroyu sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz.