Sen neymişsin Yunus Akgün! Tüm ülke onu konuşuyor

Yunus Akgün, A Milli Takım'ın Letonya'yı 4-0 yendiği maça damga vuran isimlerden biri oldu. Karşılaşmadaki performansıyla beğeni toplayan Yunus Akgün, İngiltere'de de gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

A Milli Takım'ın Letonya'yı 4-0 yenerek EURO 2024 biletini aldığı maça Yunus Akgün damga vurdu. Milli yıldız Yunus Akgün, performansıyla büyük beğeni toplarken, İngiltere basınında da geniş yer buldu.

YUNUS AKGÜN, MAÇA DAMGA VURDU

EURO 2024 Elemeleri'nde A Milli Takım, evinde Letonya'yı konuk etti ve karşılaşmadan 4-0 galibiyetle ayrılarak Almanya biletini aldı. Ay-yıldızlılarda performansıyla ön plana çıkan isimlerden biri de Yunus Akgün oldu. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli oyuncu, 1 golle skora etki etti ve 76. dakikada yerini Yusuf Sarı'ya bıraktı.

İNGİLTERE'DE GÜNDEM OLDU

Yunus Akgün'ün bu başarılı performansı İngiltere'de de gündem oldu. Yıldız oyuncunun başarılı performansı için övgü dolu sözlerde bulunulurken 58. dakikada attığı gol için, "Baş döndürücüydü." ifadelerine yer verildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Leicester City'de şu ana kadar 8 resmi maça çıkan Yunus Akgün, bu karşılaşmaların 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 336 dakika sahada kalan 23 yaşındaki milli oyuncu, 2 asistle skora etki etti.

www.aksam.com.tr