EMRULLAH SARIYILMAZ
Semih Kılıçsoy, İtalya'da henüz umduğunu bulamadı. Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde Serie A ekibi Cagliari'ye kiraladığı 20 yaşında genç forvet, beklentilerin altında kaldı. Bununla birlikte çarpıcı bir detay da ortaya çıktı.
2 HAFTADIR SÜRE ALAMADI
Semih Kılıçsoy, Cagliari'nin Serie A'da oynadığı son 2 karşılaşmada 1 dakika bile süre alamadı. Kadroda olmasına rağmen teknik direktör Fabio Pisacane tarafından tercih edilmeyen genç golcü, İtalya'da şoku yaşadı.
Takımıyla son maçına geçen ay 19 Ekim'de Bologna ile oynanan müsabakada çıkan Semih Kılıçsoy, bu karşılaşmada da sadece 12 dakika süre alabilmişti.
Çizme ekibinin, kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Semih Kılıçsoy'un satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.
96 DAKİKA
Semih Kılıçsoy, bu sezon Cagliari ile sadece 5 resmi karşılaşmada forma şansı bulabildi. Genç santrfor, bu maçlarda 96 dakika sahada kalırken henüz gol ya da asist katkısı veremedi.