Semih Kılıçsoy “Buraya kadar” dedi! 4 yıllık anlaşma tamam: Yeni adresi belli oldu

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasına veda etmeye hazırlanıyor. Son dönemde istediği süreleri alamayan genç yıldızın yeni adresini İngiliz basını duyurdu. Semih Kılıçsoy kariyerine Premier Lig'de devam edecek. İşte detaylar…

Geçtiğimiz yılda Beşiktaş adına takımın en skorer ismi olan ve yıldızını parlatan Semih Kılıçsoy bu sezona tutuk başladı. İlk 11'de forma şansı bulmakta güçlük çeken genç yeteneğe İngiltere'den talip çıktı. Yaz aylarında da adı birçok Avrupa deviyle anılan Semih Kılıçsoy'un geleceği belli oldu.

SEMİH KILIÇSOY'A ADADAN SÜRPRİZ TALİP

Semih Kılıçsoy'a Premier Lig'den sürpriz bir talip çıktı. Ada basını, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın 19 yaşındaki forveti4 yıllık anlaşmayla kadrosuna katmak için girişimde bulunacağını aktardı. Nottingham'ın, ocak ayında transferi sonlandırmak istediği ve Beşiktaş ile bonservis pazarlığında olduğu ifade edildi.

BEŞİKTAŞ'IN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'u elden çıkarmaya sıcak bakmıyor. Buna karşın siyah beyazlılar milli yıldız için gelecek iyi bir teklife de kapısını kapatmış değil. Beşiktaş, 20 milyon euro üzeri bir teklif yapılması durumunda Semih'i gözden çıkarabilir.

8 MAÇTA 3 ASİST KATKISI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 8 maçta 374 dakika süre alan Semih Kılıçsoy gol sevinci yaşayamadı. Genç futbolcu takım arkadaşlarına ise 3 gol pası vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr