Sebastian Szymanski krizi! Taraftar çılgına döndü: Bileti kesildi...

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski kiriz sürüyor. Son dönemde kötü performansıyla gündem olan 25 yaşındaki futbolcuya taraftarlar ağır eleştirilerde bulundu. İşte Sebastian Szymanski haberinin detayları...

Sebastian Szymanski, geçtiğimiz yıl İsmail Kartal yönetiminde sergilediği üst düzey performansın ardından birçok Avrupa deviyle anılmış ancak takımdan ayrılmamıştı. Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde daha iyi bir oyun sergilemesi beklenen yıldız orta saha hayal kırıklığı oluşturdu. Taraftarlar, Twente maçının ardından Sebastian Szymanski'ye adeta ateş püskürdü.

SEBASTIAN SZYMANSKI TOPARLANAMIYOR

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski krizi artarak devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun "prensi" olarak adlandırılan ve Portekizli hocanın göreve gelirken takımdan kalması için kesin rapor verdiği Polonyalı on numara son dönemde taraftara adeta saç baş yoldurtuyor. Sarı lacivertli takımın destekçileri, sosyal medyadan oyuncuyu sıklıkla eleştiriyor.

TWENTE MAÇI SONRASI GERİLİM YÜKSELDİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında konuk olduğu Twente ile 1-1 berabere kaldı. Maçta sarı lacivertliler adına eleştirilen isimlerin başında Sebastian Szymanski geldi. Taraftarlar, 10 numara pozisyonunda oynamasına karşın 25 yaşındaki futbolcunun hücumda hiçbir varlık gösterememesine tepki gösterdi. Sosyal medyada Szymanski için "takımın el freni", "Mourniho ondan artık vazgeçmeli", "Tarihin ilk defansif 10 numarası" gibi yorumlarda bulundu.

13 MAÇTA 3 GOL KATKISI

Fenerbahçe ile bu sezon forma giydiği 13 maçta 1 gol ve 2 asist katkısı üreten Sebatian Szymanski, 17 Ağustos'ta Göztepe ile oynana Süper Lig maçından bu yana skora etki edemiyor.

www.aksam.com.tr