Sebastian Szymanski için geliyorlar! Jose Mourinho'nun prensine dev kanca...

Sebastian Szymanski için sürpriz bir gelişme duyuruldu. Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun prensi için devreye girdiler. İşte Sebastian Szymanski cephesinde yaşananlar...

Süper Lig'de gözler, 6. haftada oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine çevrildi. Ligde şampiyonluk hedefleyen iki ezeli rakip, Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Merakla beklenen karşılaşmanın hazırlıkları, teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde Fenerbahçe'de devam ediyor. Sarı lacivertliler, ezeli rakibini yenerek puan olarak öne geçmek ve psikolojik üstünlük sağlamak istiyor.

Öte yandan yaz transfer dönemi kısa süre önce sona erse de Fenerbahçe'de beklenmedik bir transfer gelişmesi yaşandı. Yıldız futbolcu Sebastian Szymanski için Avrupa devi, harekete geçti.

SEBASTIAN SZYMANSKI GELİŞMESİ!

Fenerbahçe'nin Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, teknik direktör Jose Mourinho'nun da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yaz aylarında kendisine Avrupa'dan birçok talip çıksa da 25 yaşındaki futbolcu takımda tutulmuştu. Ancak İtalyan devinin Sebastian Szymanski'nin peşini bırakma niyeti yok.

25 yaşındaki futbolcuya, yaz transfer döneminde Serie A'dan birçok talip çıkmıştı. Son olarak İtalyan devi Milan, Sebastian Szymanski için bir kez daha harekete geçti.

İSTANBUL'A GELİYORLAR

Milan temsilcilerinin, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de oynayacağı Galatasaray derbisi için İstanbul'a gelerek Sebastian Szymanski'yi izleyecekleri ortaya çıktı. Şu sıralar Paulo Fonseca yönetiminde ligde istediği sonuçları alamayan Milan, ara transfer için çalışmalara erken başladı. Özellikle orta saha bölgesini güçlendirmek isteyen kırmızı siyahlıların, hedefindeki futbolculardan birisi de Sebastian Szymanski.

İtalyan kulübünün devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

www.aksam.com.tr