Büyük Sebastian Szymanki depremi! Ortalık yıkıldı...

Sebastian Szymanski, ülkesi Polonya'da gündeme damga vurdu. EURO 2024 Elemeleri için milli takımına katılan yıldız oyuncu Sebastian Szymanski'nin yaptığı harekete tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte detaylar...

EURO 2024 Elemeleri için Polonya Milli Takımı'nda yer alan Sebastian Szymanski, gündem oldu. Sebastian Szymanski, destek için otelin önüne gelen taraftarları görmezden gelerek tepki çekti.

POLONYA'DA SEBASTIAN SZYMANSKI DEPREMİ

Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, EURO 2024 Elemeleri'nde mücadele edecek olan Polonya Milli Takımı'na katıldı. Polonya basınında yer alan habere göre; Polonyalı taraftarlar, milli takımlarının kamp yaptığı otelin önüne gelerek futbolculara destek vermek istedi. Ancak Szymanski, taraftarları görmezden gelerek herkesi şaşırttı. Yıldız oyuncunun bu hareketine taraftarlardan tepki yağdı.

BU YAZ FENERBAHÇE'YE GELMİŞTİ

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler yıldız oyuncuyla 2027'nin yazına kadar sözleşme imzaladı.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Sebastian Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 9 gol, 7 asistle skora etki etti.