Şampiyon takımın yeni yıldızı Cengiz Ünder! Bitti bu iş: Transferi resmen duyurdular

Cengiz Ünder transferinde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen milli yıldız Cengiz Ünder'in yeni adresini Fransızlar duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'un kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'in yeni adresi belli oldu. Adı transferde Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan milli oyuncunun yeni adresi İtalya oluyor.

SÜPER LİG İDDİALARI

Bu yaz transfer döneminin flaş takımlarından Galatasaray ve Fenerbahçe için Cengiz Ünder iddiaları gündeme geldi. İki ezeli rakibin de milli oyuncuyu kadrolarına katmak için girişimlerde bulunduğu ileri sürüldü.

CENGİZ ÜNDER'İN SATIŞINA ONAY

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'in geleceği için karar verildi. Fransa basınında yer alan habere göre; Teknik direktör Igor Tudor, kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'in satışı için yönetime onay verdi. Yönetim milli oyuncu için gelen olan teklifleri değerlendiriyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU: ŞAMPİYONA GİDİYOR!

Haberde, Serie A'nın son şampiyonu Napoli'nin Cengiz Ünder'i kadrosuna katmaya çok yakın olduğu yazıldı. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanabileceği belirtildi. Milli oyuncu için İtalyan devinin 13 milyon euro bonservis ödeyeceği aktarıldı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 32'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2924 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli yıldız, 5 gol ve 6 asistle skora etki etti.