Salih Özcan transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı: Sonunda...

Almanya'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig devleriyle adı anılan Salih Özcan, geleceği hakkında konuştu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bundesliga'nın dev ekiplerinden Borussia Dortmund'un forması terleten milli oyuncu Salih Özcan için transfer dedikoduları gündemden düşmüyor. Avrupa'nın birçok önemli kulübü ve ülkemizin de dev ekipleri Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Salih Özcan, yaptığı açıklamayla transferine adeta son noktayı koydu.

SALİH ÖZCAN, BORUSSIA DORTMUND'DA KALACAK

Milli takımın yıldız oyuncusu Salih Özcan, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başarılı orta saha oyuncusu, Borussia Dortmund ile 2 sezon daha sözleşmesi olduğunu ve sözleşmesinin bitişine kadar sarı-siyahlılarda oynayacağını düşündüğünü söyledi. Özcan, bu açıklamayla beraber Beşiktaş ve Galatasaray'a transferini de noktalamış oldu.

DORTMUND RAKAMLARI

2022-2023 sezonundan bu yana Borussia Dortmund forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sürede 70 maça çıktı. Salih Özcan, bu mücadelelerde 2 asist yaparak takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr