Sadece 5 maça çıkıp gönderilmişti! Yeni teknik direktör belli oldu

Gençlerbirliği'nde yeni teknik direktör belli oldu. Metin Diyadin'den sonra birçok hoca ile çalışan Ankara ekibi, en son Taşkın Aksoy ile anlaşmış daha sonra 5 maça çıkan deneyimli çalıştırıcın görevine son verilip Medet Çoşkun takımın başına getirilmişti. Gençlerbirliği'nin bir kez daha hoca değiştirdi ve göreve Mustafa Dalcı'yı getirdi.

Gençlerbirliği'nde teknik direktör kıyımı devam ediyor. Metin Diyadin'in ardından Medet Çoşkun'u takımın başına geçiren daha sonra Taşkın Aksoy ile anlaşan Ankara ekibi, deneyimli hoca ile de 5 maça çıkıp yeniden teknik direktörlük görevini Medet Çoşkun'a devretmişti. Şimdi de Mustafa Dalcı ile anlaşan Gençlerbirliği, Medet Çoşkun'un görevine bir kez daha son vermiş oldu.

5 MAÇA ÇIKTI TAKIMDAN GÖNDERİLDİ

Gençlerbirliği'nin başına 27 Eylül'de geçen Taşkın Aksoy 1 Kasım'a kadar koltuğunda kalabildi. 35 günlük teknik direktörlük macerasında Ankara ekibi ile 5 maça çıkan Aksoy, 0.60 maç başı puan ortalaması tutturdu ve başarısız sonuçlar sonrasında görevine son verildi.

Ajansspor'un haberine göre; Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Mustafa Dalcı oldu. Dalcı, en son Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün başındaydı.