Sacha Boey transferini resmen açıkladılar! Süper Lig'e geri dönüyor: Hayırlı uğurlu olsun...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için son derece sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Alman ekibinde kariyeri istediği gibi gitmeyen Sacha Boey, Süper Lig'e dönüyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çektikten sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında Alman devi Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Münih ekibine uyum sağlamakta oldukça zorlanan Fransız sağ bek için Süper Lig'in dev ekibi devreye girdi.

SACHA BOEY YENİDEN GALATASARAY'A

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performansıyla birçok dünya devini peşine takan Sacha Boey, ocak ayının son günlerinde Bayern Münih'e transfer olmuştu. Başarılı oyuncunun burada kariyeri çok uzun sürmedi. Alman basınında yer alan habere göre; Galatasaray, önümüzdeki sezon Sacha Boey'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için Bayern yönetimi ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılıların, Boey transferini kısa bir süre içerisinde açıklayacağı haberin ayrıntılarında yer aldı.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Sacha Boey, Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olurken Süper Lig tarihine geçmeyi başarmıştı. Fransız yıldız, Bayern'e net 30 milyon euro bedelle transfer olarak lig tarihinin en pahalı oyuncu satışı rekorunu ele geçirmişti. Boey'den önce bu rekor Everton'a 22.5 milyona transfer olan Cenk Tosun'a aitti.

BAYERN RAKAMLARI

Sacha Boey, Bayern Münih ile sadece iki Bundesliga karşılaşmasında 109 dakika sahada kalırken skor katkısı üretemedi. 24 yaşındaki oyuncu, sakatlığı nedeniyle mart ayından bu yana kadar forma şansı bulamadı.

www.aksam.com.tr