Ryan Kent Fenerbahçe'ye resti çekti! ''Maaşımı verin gideyim...''

Ryan Kent Fenerbahçe'ye resti çekti. Sarı lacivertlilerde gözden düşen İngiliz oyuncu ile yönetim bir görüşme gerçekleştirdi. İşte Ryan Kent ile yapılan görüşmenin detayları...

Fenerbahçe'ye sezon başında bedelsiz olarak transfer olan Ryan Kent, teknik direktör İsmail Kartal'ın gözüne girmeyi başaramadı. Önce ilk 11'den sonrasında ise rotasyonda bile düşünülmeyen 27 yaşındaki futbolcu, ara transferde yönetim ile bir araya geldi. Fenerbahçe yönetimi ve Ryan Kent arasında yapılan görüşmelerin detayları ortaya çıktı...

RYAN KENT MAAŞINI İSTİYOR!

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Ryan Kent, devre arasında satış listesine konulmuştu. Oyuncuya özellikle İngiltere, İskoçya, Süper Lig ve Suudi Arabistan tarafından talipler çıksa da anlaşma sağlanamadı. İngiliz basını, Ryan Kent'in Fenerbahçe'deki maaşından vazgeçmek istemediği, bu sebeple maaşının büyük bir bölümünü almadan takımdan ayrılmak istemediğini ifade etti.

Fenerbahçe yönetimi ise bu miktarı ödemek istemiyor ve alacaklarına karşılık bonservisinde indirim yapmayı da planlıyordu. Ancak oyuncu cephesi, gelen bütün teklifleri reddetti ve kulüpte kaldı.

İSMAİL KARTAL, RYAN KENT'İ KÜSTÜRDÜ

Öte yandan oyuncunun durumunu aktaran İskoç basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Ryan Kent'i küstürdüğünü ifade etti. Kartal'ın yeterince şans vermemesi sebebiyle oyuncuyu kaybettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de 15 maça çıkan Ryan Kent, 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

www.aksam.com.tr