Rüya transfer Joao Felix! Sürpriz gelişmeyi resmen duyurdular

Joao Felix transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Barcelona ile olan sözleşmesi sona eren yıldız futbolcu için flaş bir bir hamle geldi. İşte Joao Felix transferinde son durum...

Futbolda 2023/24 sezonu sona ererken gözler yaz transfer dönemine çevrilmiş durumda. Avrupa futbolunda önemli isimler ise kendilerine yeni sezon öncesinde kulüp arıyor. O futbolculardan birisi Joao Felix. Barcelona ile olan kiralık sözleşmesi sona eren Portekizli futbolcu, kulübü Atletico Madrid'e geri döndü. Ancak yıldız isim burada mutlu değil ve bu sebeple takımdan ayrılmak istiyor.

JOAO FELIX İÇİN DEVREDELER!

İspanyol basınından gelen bilgilere göre; Barcelona cephesi, Joao Felix'in bonservisini almama kararı aldı. Takımın yeni teknik direktörü Hansi Flick'in de oyuncu için olumsuz rapor sunduğu ifade ediliyor. Bu gelişmenin ardından oyuncunun menajeri, Felix'e yeni kulüp bulma çabasına girdi. Daha önce Süper Lig devi Galatasaray ile anılan yıldız futbolcu için büyük bir fırsat doğduğu ifade edildi.

MALİYETİ BİR HAYLİ DÜŞTÜ

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde başta Galatasaray olmak üzere Süper Lig devleriyle anılan Joao Felix için önemli bir gelişme yaşandı. Atletico Madrid'in ayrılık kararı alması ve Barcelona'nın da geri adım atmasının ardından oyuncunun maliyetinin bir hayli düştüğü kaydedildi. Avrupa piyasasında önemli kulüplerin yakından ilgilendiği 24 yaşındaki futbolcu için Türkiye'den bir hamle gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Joao Felix, bu sezon 44 maçta 10 gol ve 6 asist üretti.

www.aksam.com.tr