Rüştü Reçber ve Arda Turan'dan sonra yine olmadı! Barcelona Türk yıldıza kulüp bulmasını önerdi

Rüştü Reçber ve Arda Turan gibi isimlerin zamanında formasını giydiği ve tam olarak kendilerini gösteremediği Barcelona'da Emre Demir de aradığını bulamadı. Rüştü Reçber ve Arda Turan'dan sonra son dönemde Yusuf Demir derken şimdi de Emre Demir kulüpten ayrılmanın eşiğine geldi.

İlk olarak Rüştü Reçber ile başlayan ve daha sonra Arda Turan, Yusuf Demir ve Emre Demir transferleri ile devam eden Barcelona'daki Türk hikâyeleri bir şekilde hep yarım kalıyor. Son olarak yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken ve Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'e başka bir kulüp bulması önerildi.

RÜŞTÜ REÇBER, ARDA TURAN, YUSUF DEMİR VE EMRE DEMİR

Emre Demir burada tutunamayan 4. Türk futbolcu oldu. Henüz 15 yaşındayken Süper Lig'de ilk maçına çıkan genç yetenek, büyük beklentiler ile 2 milyon euro gibi bir bedelle Barcelona'ya transfer olmuştu. Barcelona B ile çalışmalarına devam eden ama iddialara göre isteneni veremeyen futbolcuya kulüp bulması gerektiği söylendi.

Bu sezon sadece 2 maçta süre alan ve toplam oyun dakikası 24'ü geçemeyen genç yetenek için kiralık ya da satın alma opsiyonlu teklifler bekleniyor.