Robert Lewandowski henüz ilk maçında olay oldu! İspanya'da herkes bunu konuşuyor...

Barcelona'nın flaş transferi Robert Lewandowski, takımıyla La Liga'daki ilk maçına Rayo Vallecano karşısında çıktı. Barça'nın rahat bir galibiyet alacağı beklenilen mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Robert Lewandowski'nin performansı ise geceye damga vurdu.

aksam.com.tr

Robert Lewandowski, Barcelona formasıyla ilk lig maçına Rayo Vallecano karşısında çıktı. Mücadele sürpriz bir şekilde 0-0 sona ererken ev sahibi ekip karşılaşmayı tam 26 şutla tamamladı. Robert Lewandowski'nin performansı ise İspanyol medyasında vasat bulundu.

ROBERT LEWANDOWSKİ İSPANYA'DA MANŞETLERDE

Robert Lewandowski'li Barcelona'nın ligin ilk haftasında evinde Rayo Vallecano ile 0-0 berabere kalması İspanyol basınında geniş yankı buldu. Karşılaşmayı tam 26 şutla tamamlayan Barça'nın golü bulamaması ve Robert Lewandowski'nin oyunu manşetleri süsledi.

GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Karşılaşmanın 12. dakikasında Robert Lewandowski'nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Öte yandan biri mücadelenin son dakikalarında olmak üzere Polonyalı golcünün birçok fırsattan yararlanamaması dikkat çekti. Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre İspanyol basını, Lewandowski'nin mücadelesini övse de genel toplamda oyuncunun vasatı aşamadığı aktarıldı.

ROBERT LEWANDOWSKİ'NİN 7 YILLIK SERİSİ SONA ERDİ

Bu arada Robert Lewandowski'nin 7 yıllık serisi de sona erdi. Son 7 sezondur ligin açılış maçlarında gol atan Polonyalı golcü, dün akşamki maçla beraber bu serisini sonlandırmış oldu.

Barcelona ligin ikinci haftasında deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek.

aksam.com.tr