Rıdvan Yılmaz'ı resmen duyurdular! Süper Lig'de sezonun ilk transferi: Hayırlı uğurlu olsun...

İskoçya'da Glasgow Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Mavililerde geleceği belirsiz olan Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

2022-2023 sezonunun başında Beşiktaş'tan ayrılarak İskoç devi Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz transfer gündeminden düşmüyor. Mavililerde istediği süreleri bulmasına rağmen bir türlü kendi standardına çıkamayan milli oyuncu, eski kulübü Beşiktaş'a geri dönmeye hazırlanıyor.

RIDVAN YILMAZ YENİDEN GIOVANNI VAN BRONCKHORST İLE BULUŞACAK

Süper Lig devi Beşiktaş'ın dün akşam teknik direktörlük pozisyonuna getirdiği Giovanni van Bronckhorst ilk transferini eski takımından yapmaya hazırlanıyor. İskoç basınında yer alan habere göre; Hollandalı teknik adam, Beşiktaş'a imza atmadan önce Rıdvan Yılmaz'ın yeniden transfer edilmesini siyah-beyazlı yönetimden talep etti.

"GÖRÜŞME SON DERECE OLUMLU"

Giovanni van Bronckhorst'un bu isteğinin ardından Beşiktaş yönetiminin Glasgow Rangers ile bir görüşme gerçekleştirdiği bilgisine yer verildi. Ayrıntılarda ise, iki kulüp arasında yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve Rıdvan'ın da bu transferi istemesinden dolayı EURO 2024'ün ardından resmi imzaların atılmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

RANGERS RAKAMLARI

Rıdvan Yılmaz, 2 sezondur formasını giydiği Glasgow Rangers ile tüm kulvarlarda 48 resmi maçta 3042 dakika sahada kaldı. 23 yaşındaki milli sol bek, bu mücadelelerde 2 gol ve 4 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr