Rıdvan Dilmen'in haklı çıktığı Bafetimbi Gomis'te son dakika! Taraftarlar istemeden de olsa kabul etti

Rıdvan Dilmen'in Bafetimbi Gomis'le ilgili Trabzonspor derbisi sonrası ortaya attığı iddia gerçek olmuştu. Rıdvan Dilmen zorlu maç sonrası deneyimli golcünün bundan böyle ilk 11 oyuncusu olacağını belirtmiş ve bu gerçekleşmişti. Ancak Adana Demirspor maçıyla birlikte Bafetimbi Gomis'e yeniden kulübe yolu göründü. İşte detaylar…

Rıdvan Dilmen'in Bafetimbi Gomis'le ilgili ortay attığı iddia gerçek olmuştu. 0-0 berabere biten Trabzonspor derbisinin ardından Rıdvan Dilmen, Bafetimbi Gomis'in gelecek haftadan itibaren ilk 11 oyuncusu olacağını iddia etmişti.

RIDVAN DİLMEN'İN BAFETİMBİ GOMİS KEHANETİ GERÇEK OLMUŞTU

Nitekim Rıdvan Dilmen'in iddiası gerçekleşmiş ve Bafetimbi Gomis, Gaziantep FK maçıyla birlikte Haris Seferovic'i yedek kulübesine göndermişti. 37 yaşındaki Bafetimbi Gomis, sergilediği futbolla beğeni kazanmış ve bu sezon çıktığı 7 lig maçında tam 4 gol kaydetmişti.

ADANA DEMİRSPOR MAÇI İÇİN FLAŞ KARAR

Rıdvan Dilmen de Bafetimbi Gomis'in fiziksel açıdan kendine geldiğini ve formayı hak ettiğini dile getirmişti. Ancak teknik direktör Okan Buruk'un flaş bir karar aldığı iddia edildi. Milli ara sonrası ligde oynanacak Adana Demirspor maçında Bafetimbi Gomis'in tekrar kulübeye çekileceği öne sürüldü.

GALATASARAYLILAR İSTEMEDEN DE OLSA KABULLENDİ

Okan Buruk'un zorlu maça Mauro Icardi ile başlayacağı ve Gomis'i hamle oyuncusu olarak kullanacağı belirtildi. Galatasaraylı taraftarlar Fransız golcünün performansından memnun olsa da Icardi ismi terazide daha ağır bastı.