Rıdvan Dilmen Taylan Antalyalı'da haklı çıktı! Galatasaraylılar beyninden vurulmuşa döndü...

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Konyaspor galibiyeti sonrası Taylan Antalyalı'yla ilgili konuşmuştu. Rıdvan Dilmen, Taylan Antalyalı'nın gönderilmesinin hata olduğunu belirtmiş ve Galatasaraylılar bu yoruma tepki göstermişti. Deneyimli futbolcu performansıyla ünlü yorumcuyu haklı çıkardı.

www.aksam.com.tr

Rıdvan Dilmen, Taylan Antalyalı yorumunda haklı çıktı! Ünlü yorumcunun "Ben olsam takımda tutardım" dediği Taylan Antalyalı, Ankaragücü'nde adeta kendini buldu. Bunun üzerine Rıdvan Dilmen'in sözleri yeniden gündeme oturdu.

RIDVAN DİLMEN'İN TAYLAN ANTALYALI SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Ancak haftalar ilerledikçe Rıdvan Dilmen'in haklılığı ispatlandı. Kiralık gittiği Ankaragücü'nde takımın vazgeçilmezi haline gelen Taylan Antalyalı, performansıyla göze girdi. Galatasaraylılar oyuncunun formda görüntüsü karşısında şaşkına dönerken Rıdvan Dilmen'in sözleri bir kez daha gündem oldu.

O İFADELER GALATASARAYLILARI KIZDIRMIŞTI

Rıdvan Dilmen'in "Ben olsam Taylan Antalyalı'yı tutardım. Bir kaç tane hata yaptığı için vazgeçmemek lazım" sözleri Galatasaraylıları kızdırmıştı. O Taylan Antalyalı Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan'ın banko isimlerinden oldu.

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Ankaragücü'ne imza attığı gibi ilk 11'e monte edilen Taylan Antalyalı, Sarı-Lacivertlilerde forma giydiği 3 maçta da takımın as ismi oldu. Performansıyla başkent ekibi adına sahanın en iyi isimleri arasına giren Taylan Antalyalı, Galatasaraylıları şaşırttı.

"İYİ BİR OPSİYON OLABİLİRDİ"

Galatasaray'ın yerli sıkıntısı çektiğini de düşündüğümüzde taraftarlar Taylan Antalyalı'nın iyi bir opsiyon olarak kullanılabileceği düşüncesinde birleşti. Sezon sonunda Sarı-Kırmızılılara dönecek olan deneyimli ismin 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.