Riccardo Orsolini transferi hayırlı olsun! 4 yıllık sözleşmeye imzayı atıyor

Riccardo Orsolini transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz transfer döneminde de gündeme gelen İtalyan oyuncu için resmi görüşmeler ortaya çıktı. İşte Riccardo Orsolini transferinin ayrıntıları...

İtalya Serie A'da Bologna forması giyen Riccardo Orsolini performansıyla son dönemde adından bir hayli söz ettirmeye başladı. 2019'dan bu yana formasını giydiği Bologna'da büyük bir çıkış yakalayan yıldız futbolcunun yeni durağı ise netlik kazandı.

RICCARDO ORSOLINI TRANSFERİ DUYURULDU

Geçtiğimiz transfer döneminde adı özellikle Fenerbahçe ile anılan Riccardo Orsolini için sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan basınının aktardığı bilgiye göre; Serie A devi Milan, Riccardo Orsolini transferi için gaza bastı. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun yeni sezonda bonservisiyle birlikte Milan'a transfer olması bekleniyor.

FENERBAHÇE DEFTERİ KAPANDI

Yaz transfer döneminde sarı lacivertlilerin kanat transferi için alternatiflerinden birisi olan Riccardo Orsolini, kulübü Bologna'da kalmıştı. Taraflar arasında süren görüşmelerde Fenerbahçe cephesi Bologna'nın yüksek talepleri sebebiyle bu transferde geri adım atmış ve o bölgeyi Cengiz Ünder'le güçlendirmişti.

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan İtalyan futbolcu, bu sezon çıktığı 29 maçta 10 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr