Resmi açıklama geldi! Ve Hakan Çalhanoğlu transferi sonunda bitti

Hakan Çalhanoğlu için Suudi Arabistan iddiaları gündeme gelirken sürpriz bir açıklama geldi. Inter Başkan Yardımcısı Javier Zanetti, Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Inter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu için uzun süredir Suudi Arabistan iddiaları gündemdeydi. Ancak İtalyan ekibinin başkan yardımcısı Javier Zanetti, Hakan Çalhanoğlu için açıklama yaparak transfere noktayı koydu.

HAKAN ÇALHANOĞLU İÇİN SUUDİ ARABİSTAN İDDİALARI VARDI

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu için bu yaz sürpriz bir Suudi Arabistan iddiası geldi. Merih Demiral'ı da kadrosuna katan Al-Ahli'nin milli yıldızı da kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

AÇIKLAMA GELDİ, TRANSFER BİTTİ!

Hakan Çalhanoğlu için iddiaların ardı arkası kesilmezken Inter cephesinden açıklama geldi. İtalyan ekibinin başkan yardımcısı Javier Zanetti, milli oyuncu için büyük tekliflerin geldiğini belirtirken, "Hakan bu sezon da bizimle kalacaktır ve yine Inter'e önemli katkıları olacaktır." ifadelerini kullanarak transfere noktayı koydu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Inter formasıyla 49 resmi maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, bu karşılaşmaların 41'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3502 dakika sahada kalan 29 yaşındaki milli orta saha oyuncusu, 4 gol ve 8 asistle skora etki etti.