Resmi açıklama geldi! Ve Emre Mor transferi sonunda bitti

Emre Mor için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'deki başarılı performansıyla beğeni toplayan ve Avrupa ekiplerinin yeniden radarına giren Emre Mor için Süper Lig devinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Emre Mor için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken yeni bir gelişme yaşandı. Süper Lig devi Trabzonspor'un başkanı Emre Mor iddiaları için açıklama yaptı.

EMRE MOR 2 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

2021-22 sezonunda Fatih Karagümrük'te sergilediği başarılı performans ile yeniden yükselişe geçen Emre Mor, geçtiğimiz sezonun başında 2 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye imza attı. Geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncu, yeniden Avrupa ekipleriyle anılmaya başladı.

TRABZONSPOR İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Emre Mor için geçtiğimiz günlerde transferde sürpriz bir iddia gündeme geldi. Trabzonspor'un 26 yaşındaki oyuncuya talip olduğu ve kadrosuna katmak istediği ileri sürülmüştü. Öte yandan Samsunspor'un da Mor'u yakından takip ettiği iddia edilmişti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ! TRANSFER BİTTİ...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Emre Mor iddiaları hakkında geçtiğimiz günlerde TRT Spor'a konuştu. İddiaları yalanlayan Doğan, "Emre Mor gündeme gelmedi... Hiçbir şekilde.." ifadelerini kullanarak transfere noktayı koydu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 41 resmi maça çıkan Emre Mor, bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1584 dakika sahada kalan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 6 gol ve 3 asistle skora etki etti.