Resmi açıklama geldi! Kenan Yıldız kararını resmen duyurdular

Kenan Yıldız için transfer kararı verildi. Genç futbolcunun kulübü Juventus'tan açıklama geldi. İşte Juventus'un Kenan Yıldız planı...

Serie A devi Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız, günden güne performansını daha da yukarıya taşıyor. 18 yaşındaki genç forvetin bu performansı, Avrupa'nın dev kulüplerini harekete geçirdi. İngiltere'den Liverpool, Almanya'dan Borussia Dortmund ve Lepzig, Kenan Yıldız için resmen devreye girdi.

JUVENTUS'TAN KENAN YILDIZ KARARI!

İtalyan basını, Kenan Yıldız cephesinde yaşanan gelişmeyi duyurdu. Gelen bilgilere göre Juventus, yıldız futbolcuya talip olan kulüplere onun satılık olmadığını iletti. İtalyan ekibi, Kenan Yıldız'ı takımda tutmakta kararlı. Bu sebeple devre arasında gelecek olan tüm transfer teklifleri geri çevrilecek.

Kenan Yıldız ise Juventus'ta oldukça mutlu. Genç oyuncunun hedefi, EURO 2024'e kadar olabildiğince fazla süre alarak performansını yukarda tutmak. Ardından A Milli Takım ile turnuvada boy göstermek.

Kenan Yıldız, bu sezon Serie A'da 9 maçta 1 gol ve İtalya Kupası'nda 2 maçta 2 gol kaydetti. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euroya yükseldi.

www.aksam.com.tr