Resmen kabus! Yusuf Yazıcı'nın dünyası başına yıkıldı

Yusuf Yazıcı'nın ikinci Trabzonspor serüveni hiç de istediği gibi başlamadı. Lille'de tarihi bir şampiyonluk yaşayıp daha sonra gözden düşen, CSKA Moskova'da ise yıldız gibi parlayan Yusuf Yazıcı, Bordo-Mavililerde beklentilerin oldukça altında kaldı.

Yusuf Yazıcı büyük umutlarla geri döndüğü Trabzonspor'da henüz bekleneni veremedi. Sakatlığı sebebiyle 3 maçı kaçıran milli futbolcu, süre aldığı dönemde de sınıfta kaldı. Fransız basını da Yusuf Yazıcı'nın kariyerindeki düşüşe dikkat çekti.

YUSUF YAZICI REKOR RAKAMLA GİTMİŞTİ

Trabzonspor'dan Lille'e 18,5 milyon milyon euro gibi astronomik bir rakama transfer olan Yusuf Yazıcı, Fransız ekibiyle tarihe geçen bir şampiyonluk yaşamıştı. Devam eden süreçte Lille'de gözden düşen deneyimli futbolcu. Geride bıraktığımız sezonun devre arasında CSKA Moksova'ya kiralanmıştı.

RUSYA'DA DAMGA VURMUŞTU

CSKA Moskova'da rüya gibi bir 6 ay geçiren Yusuf Yazıcı, attığı goller ve yaptığı asistlerle lige damga vurmuştu. Rus ekibi sürpriz bir şekilde deneyimli futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmazken, daha sonra Lille ile yapılan pazarlıklardan sonuç çıkmamıştı.

MONACO MAÇINDA İLKİ YAŞADI

Sezon başında Trabzonspor'a büyük umutlarla geri dönen Yusuf Yazıcı, henüz kendisinden bekleneni veremedi. Sakatlığı sebebiyle bu sezon 3 maç kaçıran 25 yaşındaki futbolcu, ilk kez Monaco maçında sahaya ilk 11'de çıktı.

SAHANIN EN KÖTÜ İSİMLERİNDEN OLDU

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un 3-1 kaybettiği karşılaşmada 5,8 reyting puanıyla Bordo-Mavililer adına sahanın en kötü isimlerinden biri olmuştu. Ligde ilk kez bu akşam oynanacak Kasımpaşa maçında sahaya ilk 11'de çıkacak olan milli futbolcunun performansı merak konusu oldu.


Yusuf Yazıcı ligde geçtiğimiz hafta ilk kez bir maçta Bordo-Mavili formayı giymiş ve 26 dakika süre almıştı.

FRANSIZLAR DUYURDU: LİLLE'İN PLANLARI ARASINDA YOK

Öte yandan Fransız basını Yusuf Yazıcı'nın kariyerindeki büyük düşüşe dikkat çekti. Lille ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun Fransız ekibinin planları arasında yer almadığı vurgulandı.