Resmen kabus! Attila Szalai'nin dünyası başına yıkıldı...

Fenerbahçe'den Hoffenheim'a transfer olan Attila Szalai zor bir dönemden geçiyor. Bundesliga'da istediğini bulamayan Macar savunma oyuncusu, kendisi hakkında yaşanan gelişmenin ardından adeta şoka uğradı. İşte Attila Szalai haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performansla birçok Avrupa kulübünü peşine takan Attila Szalai, yaz transfer döneminde Bundesliga'da mücadele eden Hoffenheim'a transfer olmuştu. Bundesliga ekibinde bir türlü istenen seviyeye çıkamayan ve forma şansı bulmakta zorlanan Attila Szalai, kendisiyle ilgili yaşanan son gelişmeden sonra adeta dibi gördü.

ATTILA SZALAI'NİN DEĞERİ DÜŞTÜ

2020-2021 sezonunun ara transfer döneminde Süper Lig devi Fenerbahçe'ye transfer olan ve performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına giren Attila Szalai, yaz transfer döneminde Alman ekibi Hoffenheim'ın yolunu tutmuştu. 25 yaşındaki savunma oyuncusu Bundesliga'da performansıyla adeta sınıfta kaldı. Mevcut form durumu Macar savunmacının değerinin düşmesine neden oldu. Szalai'nin 14 milyon euro olan piyasa değeri 10 milyon euro seviyesine geriledi.

FENERBAHÇE'YE DÖNMESİ KONUŞULUYOR

Ara transfer dönemi için stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de gündeme eski oyuncusu Attila Szalai'nin kiralık olarak kadroya katılması gelmişti. Macar oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı ve eski günlerine dönmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu birçok haberde iddia edilmişti.

HOFFENHEIM RAKAMLARI

Attila Szalai, Hoffenheim formasıyla tüm kulvarlarda 5 maçta sadece 333 dakika süre bulurken bu karşılaşmalarda gol veya asist katkısı veremedi.

www.aksam.com.tr