Resmen geri dönüyor! Merih Demiral transferini duyurdular...

Merih Demiral, geri dönmeye hazırlanıyor. Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'nin yolunu tutan Merih Demiral'ın yeni adresi açıklandı. İşte detaylar...

FATİH BURAK YILDIRIM

Bir süredir İtalya Serie A'da çeşitli takımların formasını giyen Merih Demiral, sezon başında Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ahli'ye imzayı atmıştı. Milli futbolcu, son dönemde yaşanan Süper Kupa krizi sonrası Suudi Arabistan'a veda etmeye hazırlanıyor. İtalyan basını ise Merih Demiral hakkında yaşanan transfer gelişmesini duyurdu.

MERİH DEMİRAL GERİ DÖNÜYOR!

25 yaşındaki milli futbolcu için İtalya Serie A'dan 2 takım harekete geçmiş durumda. İtalyan basınından gelen bilgilere göre; Roma ile birlikte Napoli, Merih Demiral'ı gündemine aldı. Yıldız oyuncu ise yeniden Serie A'ya dönmek istiyor. Ocak ayında İtalyan ekiplerinin Al-Ahli ile masaya oturması bekleniyor.

Bu sezon Suudi Arabistan Ligi'nde 7 maça çıkan Merih Demiral, 1 gol ve 1 asist kaydetti. Milli stoperin Serie A döneminde 20 milyon euronun üzerinde olan piyasa değeri ise 18 milyona geriledi. Yıldız oyuncunun 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım