Resmen geliyor! Ricardo Quaresma kendi açıkladı...

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Ricardo Quaresma için beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Portekizli yıldız yaptığı paylaşımla siyah beyazlı formaya göz kırptı. İşte Ricardo Quaresma haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

YAŞAR ÇİFCİBAŞI

Süper Lig'in dev ekibi Beşiktaş'ta sıcak günler yaşanıyor. Başkanlık seçimi 3 Aralık'ta yapılacak olan siyah-beyazlı kulüpte başkan adayları bir bir vaatlerini açıklamaya devam ediyor. En dikkat çeken gelişme ise Serdal Adalı'nın Ricardo Quaresma açıklaması oldu. Seçildiği takdirde, Quaresma'ya jübile yaptıracağını söyleyen Adalı'ya Portekizli oyuncu sosyal medyadan yanıt verdi.

RICARDO QUARESMA'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Portekiz futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan Ricardo Quaresma, 5 sezon formasını giydiği Beşiktaş'tan bir türlü kopamıyor. Sezon başında yaptığı açıklamada Beşiktaş'ta bir sezon daha forma giymek istediğini söyleyen oyuncuya sevindirici haber geldi. Başkan adayı Serdal Adalı seçildiği takdirde Ricardo Quaresma'ya jübile yaptıracağını açıkladı. Portekizli oyuncu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geri döneceğini ve Adalı'yı tekrar göreceği için mutlu olduğunu belirtti.

BEŞİKTAŞ'TA EFSANELER ARASINA GİRMİŞTİ

İlk olarak 2010 yılında transfer olduğu Beşiktaş'ta sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Ricardo Quaresma adını siyah-beyazlı kulübün tarihine yazdırmıştı. Birçok Portekizli oyuncuyu Beşiktaş'a gelmeye ikna eden Quaresma takım içinde oldukça etkin bir rol üstlenmişti.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

5 sezon Beşiktaş formasını giyen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı forma ile tüm kulvarlarda 227 maça çıkarken 38 gol ve 77 asist üretmeyi başarmıştı.

www.aksam.com.tr | Yaşar Çifcibaşı