Resmen duyurdular! Vincent Aboubakar geri dönüyor...

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi yaşanıyor. Yıldız golcünün siyah beyazlı kulüpteki geleceği belli oldu. İşte Vincent Aboubakar haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanmıştı. Siyah-beyazlı kulüp 5 oyuncusunu kadro dışı bırakmış ve bu karar çok fazla konuşulmuştu. Kadro dışı kalan oyuncular arasında en çok dikkat çeken isim ise deneyimli santrafor Vincent Aboubakar olmuştu. Golcü oyuncu için sıcak bir gelişme yaşandı.

VINCENT ABOUBAKAR GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaş'ın deneyimli oyuncularından ve kaptanlarından biri olan Vincent Aboubakar sürpriz bir kararla kadro dışı bırakılmıştı. Çok tartışılan bu gelişme üzerine sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Vincent Aboubakar'ı tekrar kadroya dahil etmek istiyor.

DERBİDEN SONRA GÜLDÜĞÜ SÖYLENMİŞTİ

Beşiktaş'ın Süper Lig'de konuk ettiği ve 3-1 mağlup olduğu Fenerbahçe maçının ardından Vincent Aboubakar'ın soyunma odasında güldüğü ve neşeli görüntüsünden ötürü böyle bir karar alındığı iddia edilmişti.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Beşiktaş'ta 3'üncü dönemini geçiren Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı forma ile tüm kulvarlarda 105 maça çıkarken 59 gol ve 14 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr