Resmen duyurdular! Ve Salih Özcan transferi bitti...

Alman ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen ve başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Salih Özcan için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Adı son olarak ülkemizde Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan gurbetçi oyuncunun geleceği netlik kazandı. İşte Salih Özcan haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund'da forma giyen gurbetçi oyuncu Salih Özcan bu sezon performansıyla adeta göz dolduruyor. Sarı-siyahlı taraftarların sevgilisi haline gelen 25 yaşındaki oyuncunun ismi birçok Avrupa devinin yanı sıra ligimizden Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılıyor. 2026 yılına kadar Dortmund'la sözleşmesi bulunan milli oyuncunun geleceği netlik kazandı.

SALİH ÖZCAN, BORUSSIA DORTMUND'DA KALIYOR

Borussia Dortmund'da forma giyen milli oyuncu Salih Özcan transferde gündemden düşmüyor. Son olarak Süper Lig'in devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'yle adı anılan Salih için Alman ekibi kararını verdi. Alman basınında yer alan habere göre; Borussia Dortmund, astronomik bir teklif almadığı sürece milli oyuncuyu satmama kararı aldı.

BONSERVİSİNE 5 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Borussia Dortmund, 2022 yılının yazında kadrosuna kattığı Salih Özcan için milli oyuncunun o dönemki kulübü Köln'e sadece 5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Tecrübeli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.

DORTMUND RAKAMLARI

Salih Özcan, iki sezondur formasını giydiği Borussia Dortmund ile tüm kulvarlarda 48 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr