Resmen duyurdular! Ve Ozan Tufan geri dönüyor: Tarih bile verildi

Ozan Tufan için Hull City'de flaş bir gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle Leicester City maçını kaçıran ve sahalara ne zaman döneceği merak edilen Ozan Tufan'dan müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Hull City'de Ozan Tufan geçirdiği sakatlık nedeniyle Leicester City maçını kaçırmıştı. Ne zaman sahalara geri döneceği merak edilen 28 yaşındaki Ozan Tufan için müjdeli haberi İngiliz basını duyurdu.

OZAN TUFAN, KORKUTMUŞTU

2022'nin yazında Fenerbahçe'den 3 milyon euro bonservis bedeliyle Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, bu sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Attığı gollerle adından söz ettiren 28 yaşındaki oyuncu, geçirdiği sakatlıkla korkutmuş ve 5. haftada oynanan Hull City maçını kaçırmıştı.

GERİ DÖNÜYOR! TARİH VERİLDİ...

Sakatlığı nedeniyle Leicester City maçını kaçıran Ozan Tufan'ın dönüş tarihi belli oldu. İngiltere basınında yer alan habere göre; Önümüzdeki iki haftada oynanacak karşılaşmaları da kaçıracak olan Ozan Tufan'ın 8. haftada oynanacak olan Stoke City maçıyla birlikte sahalara geri dönmesi bekleniyor.

HULL CİTY'DEKİ PERFORMANSI

Ozan Tufan, geçtiğimiz sezon 44 resmi maça çıktığı ve 2532 dakika sahada kaldığı Hull City'de 8 golle skora etki etmişti. Bu sezona ise fırtına gibi bir başlangıç yapan Ozan Tufan, 5 maçta 322 dakika süre aldı ve 4 golle takımına katkıda bulundu.