Resmen duyurdular! Tarih bile verildi: Sebastian Szymanski için rekor bonservis...

Sarı lacivertlilerde Sebastian Szymanski performansıyla büyük takımların radarına girmeye devam ediyor. Fenerbahçe, Polonyalı yıldız için istediği bonservis bedelini belirledi. İşte Sebastian Szymanski haberinin detayları...

Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, sarı lacivertlilerin kilit isimlerinden biri olmayı başardı. Takımın en skorer futbolcularından olan yıldız orta sahayı, Liverpool, Manchester United ve Napoli ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

SEBASTIAN SZYMANSKI ADA YOLCUSU

Polonya basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe formasıyla ligde ve Avrupa'da üstün bir performans sergileyen Sebastian Szymanski için en büyük aday Liverpool oldu. Teknik direktör Jurgen Klopp'un, 24 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. Bir diğer İngiliz devi Manchester United ve Serie A'nın son şampiyonu Napoli de oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

EN AZ 20 MİLYON EURO...

Sezon başında Arda Güler'i 20 milyon euro bedelle Real Madrid'e gönderen Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin ayrılığı durumunda da en az 20 milyon euro bonservis bedeli talep edecek. Sarı lacivertlilerin, bu miktarın altındaki tekliflere kapalı olduğu iddia edildi.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE AYRILMAYACAK

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın önünde averajla lider durumda bulunan Fenerbahçe, şampiyonluk parolasıyla çıktığı sezonda kan kaybetmek istemiyor. Teknik direktör İsmail Kartal ve kulüp yönetimi, Polonyalı yıldız için devre arası gelecek hiçbir teklifi kabul etmeyecek.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Fenerbahçe'nin bu sezonki en etkili hücum silahlarından biri olan Sebastian Szymanski, sarı lacivertli formayla çıktığı 26 maçta 11 gol ve 10 asist ile skora katkıda bulundu.