Resmen duyurdular! İtalya, Inter'in Mauro Icardi transferini konuşuyor...

Mauro Icardi, İtalya'da gündem oldu. Yıldız futbolcunun adı, eski takımı Inter ile anılıyordu. Mauro Icardi için Inter haberlerine son nokta konuldu.

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Mauro Icardi'nin talipleri arttı. Attığı gollerle sarı kırmızılı takımda şampiyonluk yaşayan yıldız futbolcunun eski kulübü Inter'e döneceği gündeme gelmişti. İtalyanlar bu transfere son noktayı koydu.

MAURO ICARDI - INTER TRANSFERİNDE SON DURUM!

30 yaşındaki futbolcu'nun eski kulübü Inter'e döneceği, gündeme bomba gibi düşmüştü. İtalyanlar ise bu iddiaları yalanladı. Gelen bilgilere göre Inter, kesinlikle Mauro Icardi'yi takıma transfer etmeyi düşünmüyor. İtalya'da çıkan haberlerin detayında, Inter'in forvet transferi için çalışmalarını sürdürdüğü ancak Icardi'nin gündemde olmadığı ifade edildi.

Galatasaray cephesi de Mauro Icardi'yi kesinlikle göndermek istemiyor. Bu sebeple sarı kırmızılı kulüp, gelecek tekliflere sıcak bakmayacak.

Galatasaray taraftarının sevgilisi olmayı başaran 30 yaşındaki Mauro Icardi, sarı kırmızılı formayla çıktığı 53 maçta 40 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr