Resmen duyurdular! Altay Bayındır'ı havalara uçuracak haber: Tüm gözler onun üstündeydi

Altay Bayındır, İngiltere'de gündem oldu. A Milli Takım'da Japonya maçındaki performansından övgülerle bahseden Ada basını milli file bekçisi Altay Bayındır için müjdeli haberi geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Manchester United'ın yeni transferi Altay Bayındır için müjdeli haber geldi. İngiliz basını Altay Bayındır'ın Japonya maçındaki performansını överken müjdeli haberi de verdi. İşte milli kalecinin İngiliz devinde forma giyeceği tarih...

ALTAY BAYINDIR 5 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Bu yaz Dominik Livakovic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, kaleci Altay Bayındır'ı ise Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a sattı. İngiliz ekibi milli file bekçisi için sarı-lacivertlilere 5 milyon euro bonservis ödedi.

MİLLİ TAKIM'DAKİ PERFORMANSI BEĞENİ TOPLADI

A Milli Takım'ın hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 yenildiği maçın ikinci yarısında forma giyen Altay Bayındır, İngiliz basınında geniş yer buldu. Milli kalecinin aldığı süreyi iyi değerlendirdiği belirtilirken, "En azından Bayındır'ın ikinci yarıdaki performansının artmasıyla başını dik tutabildiği bir yenilgiydi." ifadelerine yer verildi.

MÜJDELİ HABER GELDİ

İngiltere basınında yer alan habere göre; Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag, yeni kaleci Altay Bayındır için kararını verdi. Milli kaleci, Ada ekibinin Lig Kupası'nda Crystal Palace ile karşılaşacağı maçta formayı alacak.