Resmen dünyası başına yıkıldı! Galatasaray'dan Hakim Ziyech kararı

Hakim Ziyech için karar verildi. Galatasaray'a büyük umutlarla gelen Faslı futbolcunun dünyası başına yıkıldı. Sarı kırmızılıların Hakim Ziyech için yaptığı görüşme ise resmen ortaya çıktı...

Galatasaray'a sezon başında kiralık olarak transfer olan Hakim Ziyech, büyük umutlarla gelse de beklenen performansı gösteremedi. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun bu istikrarsız grafiği, Galatasaray yönetimini ara transferde harekete geçirdi. Sarı kırmızılıların, Hakim Ziyech için yaptığı o görüşme ortaya çıktı...

HAKIM ZIYECH İÇİN KRİTİK GÖRÜŞME

Galatasaray yönetimi, Hakim Ziyech ile yollarını ayırma kararı aldı. İngiltere'den gelen bilgilere göre sarı kırmızılı kulüp ile Chelsea, geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Yapılan görüşmede Galatasaray'ın Hakim Ziyech'in sözleşmesini feshetmek ve oyuncuyu Chelsea'ye geri göndermek istediği ifade edildi.

CHELSEA TEKLİFİ REDDETTİ!

Ara transferde o bölgeye farklı bir ismi takviye etmek isteyen Galatasaray cephesi, Hakim Ziyech'i geri göndermek için Chelsea ile masaya oturdu. Londra ekibi, deneyimli futbolcuyu kesin olarak kadroda düşünmediği ve bu sebeple Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab ile yapılan görüşmelerin neticesine göre karar vereceğini bildirdi.

Neticede Al-Shabab ile Hakim Ziyech cephesi mali şartlarda anlaşma sağlayamadı. Bu transferin iptal olması üzerine Hakim Ziyech Galatasaray'da kaldı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 14 maça çıkan Ziyech 4 gol ve 2 asist kaydetti. Hakim Ziyech'in Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda noktalanacak.

www.aksam.com.tr