Resmen bitti bu iş! Ve Mircea Lucescu'yu sonunda duyurdular

Mircea Lucescu için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Dinamo Kiev'in ardından yeni adresi merak edilen tecrübeli çalıştırıcı Mircea Lucescu, gelen teklifleri reddetti. İşte başarılı teknik adamın beklediği takım...

www.aksam.com.tr

Son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Adı Beşiktaş'ın da gündemine gelen Mircea Lucescu, Romanya takımlarından Dinamo Bükreş'in teklifini reddetti.

MIRCEA LUCESCU TEKLİFİ REDDETTİ

Geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın gündemine gelen Mircea Lucescu'nun yeni adresi merak konusuydu. Ülkesi Romanya'da ligde kötü günler geçiren ve düşme hattında yer alan Dinamo Bükreş'ten teklif alan deneyimli teknik direktör, bu teklifi geri çevirdi.

MİLLİ TAKIMI BEKLİYOR

Dinamo Bükreş'in teklifini reddeden Mircea Lucescu, Romanya Milli Takımı'nı bekliyor. Rumen basınında yer alan habere göre; Deneyimli çalıştırıcı, federasyon temsilcileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Kariyerinin sonuna yaklaşan Lucescu, Romanya Milli Takımı'nı çalıştırmayı çok istiyor.

KARİYER ÖZETİ

İlk teknik direktörlük tecrübesini Romanya Milli Takımı'nda yaşayan Mircea Lucescu, daha sonrasında FC Dinamo, AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bukarest, Inter, Galatasaray, Beşiktaş, Shakhtar Donetsk, Zenit, Türkiye A Milli Takım ve son olarak da Dinamo Kiev'de görev aldı.