Resmen bitti bu iş! Hakan Çalhanoğlu transferi hayırlı uğurlu olsun

Inter'in yıldız orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, kararını verdi. 29 yaşındaki başarılı oyuncu Hakan Çalhanoğlu imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi finalinde oynayan ve İtalyan basınında sık sık adı geçen Hakan Çalhanoğlu için önemli bir gelişme yaşandı. Başarılı oyuncu Hakan Çalhanoğlu gelecek sezon için imza atmaya hazırlanıyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN 2027 YILINA KADAR İMZA

29 yaşındaki yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun 2024 yılında Inter ile sözleşmesi sona eriyor. Sahadaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Çalhanoğlu'nun önümüzdeki sezon için vereceği karar merak ediliyordu. Mavi siyahlıların vazgeçilmezi haline gelen Hakan Çalhanoğlu, Inter ile sözleşme uzatma kararı aldı.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Hakan Çalhanoğlu, Inter ile 2027 yılına kadar yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Ayrıca İtalyan basını yeni sözleşmenin birkaç gün içerisinde kulüp tarafından duyurulacağını da belirtti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Inter ile tüm kulvarlarda 49 resmi maça çıkan Hakan Çalhanoğlu bunların 38'inde ilk 11'de sahaya çıktı. 3502 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu 4 gol, 8 asist ile skora katkı sağladı.

www.aksam.com.tr