Resmen açıklandı! Ve Ozan Tufan transferi sonunda bitti...

Ozan Tufan için transferde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen ve adı Beşiktaş'ın gündemine gelen Ozan Tufan için resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Adı transferde Beşiktaş'ın gündemine gelen Ozan Tufan için resmi açıklama geldi. Championship ekiplerinden Hull City'nin başkanı Acun Ilıcalı, Ozan Tufan transferine noktayı koyan açıklamayı yaptı.

OZAN TUFAN-BEŞİKTAŞ İDDİALARI

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'den 3 milyon euro bonservis bedeliyle Championship ekibi Hull City'e transfer olan Ozan Tufan için geçtiğimiz günlerde sürpriz bir iddia gündeme gelmişti. Beşiktaş'ın Tufan'ı kadrosuna katmak istediği ve Şenol Güneş'in de oyuncuyu istediği ileri sürülmüştü.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ozan Tufan iddiaları için haberinin olmadığını belirtirken, "Ozan için bana gelen bir durum da yok. Şartları nedir, nasıl transfer edilir bilgim yok." dedi.

ACUN ILICALI DUYURDU! TRANSFER BİTTİ

Ozan Tufan - Beşiktaş iddialarına noktayı koyan açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Ozan Tufan'ın Premier Lig hayali olduğunu belirten Ilıcalı, "Konu Beşiktaş'ı tercih etmemesi değil, Türkiye'ye dönmek istemiyor. İngiltere'de çok mutlu. Hull City'de kalacak." ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Hull City formasıyla 44 resmi maça çıkan Ozan Tufan, bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2532 dakika sahada kalan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, 8 golle skora etki etti.