Resmen açıklandı! Ve Antoine Griezmann transferi sonunda bitti...

Antoine Griezmann transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Adı Suudi Arabistan ve MLS ekipleriyle anılan ve son olarak Galatasaray'ın gündemine gelen Antoine Griezmann'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Adı son olarak Galatasaray ile gündeme gelen Anotine Griezman'dan açıklama geldi. Suudi Arabistan'dan gelen teklifi doğrulayan yıldız oyuncu Antoine Griezman, Atletico Madrid'de kalacağını açıkladı.

ANTOINE GRIEZMANN İÇİN GALATASARAY, ARABİSTAN VE MLS İDDİALARI...

Bu yaz İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'den ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen Antoine Griezmann için iddiaların ardı arkası kesilmedi. Fransız yıldız için Suudi Arabistan ve MLS ekiplerinin yanı sıra Galatasaray'ın da devrede olduğu ileri sürüldü.

RESMEN AÇIKLADI

Transfer iddiaları hakkında konuşan Antoine Griezmann, Atletico Madrid tarihinin en golcü oyuncusu Luis Aragones'in 15 gol gerisinde olduğunu belirtirken, "Hiçbir yere gitmiyorum, burada kalıyorum. Rekoru kırmaya çalışacağım." diyerek transfere noktayı koydu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Antoine Griezmann, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 48 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 39'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 3625 dakika süre alan 32 yaşındaki Fransız yıldız, 16 gol ve 19 asistle skora etki etti.