Resmen açıklandı! Ozan Tufan sonunda geri dönüyor: Tarih bile verildi

Ozan Tufan, Hull City'de bu sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Talihsiz bir sakatlık geçiren ve sahalardan bir süre uzak kalan Ozan Tufan için müjdeli haberi hocası verdi. İşte detaylar...

Hull City'de Ozan Tufan için flaş bir gelişme yaşandı. Geçirdiği sakatlık nedeniyle Leicester City ve Coventry City karşılaşmalarını kaçıran Ozan Tufan'ın sahalara geri dönüş tarihini hocası açıkladı.

OZAN TUFAN SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

2022'nin yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 3 milyon euro bonservis bedeliyle Championship ekiplerinden Hull City'e transfer olan Ozan Tufan başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu sezona çok iyi başlayan 28 yaşındaki orta saha 5 maçta 4 golle skora etki etti.

GERİ DÖNÜYOR! TARİH VERİLDİ...

Geçirdiği sakatlık nedeniyle son oynanan Leicester City ve Coventry City maçlarını kaçıran Ozan Tufan için müjdeli haberi teknik direktör Liam Rosenior verdi. Tufan'ın geri dönmek için can attığını belirten Rosenior, "Çarşamba günü kadronun bir parçası olacak." dedi.

Öte yandan 28 yaşındaki oyuncu, bugün takımla birlikte çalışmalarına başladı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Ozan Tufan, geçtiğimiz sezon Hull City formasıyla 44 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2532 dakika süre alan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, 8 golle skora etki etti.