Renato Sanches ''Geliyorum'' dedi! 3 yıllık sözleşme hayırlı olsun

Renato Sanches transferinde anlaşma sağlandı. Sezonu Serie A ekibi Roma'da geçiren Portekizli orta sahanın yeni durağı açıklandı. İşte Renato Sanches transferinin detayları...

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıklara hızlı bir giriş yaptı. Takımın başına teknik direktör Jose Mourinho'yu getiren sarı lacivertlilerde gözler başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında geçecek olan seçime çevrildi. Öte yandan transfer çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Jose Mourinho'nun talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden birisi de Renato Sanches olmuştu. Portekizli orta sahanın transferinden beklenen haber geldi.

RENATO SANCHES ADIM ADIM FENERBAHÇE'DE!

Sezonu kiralık olarak Serie A ekibi Roma'da geçiren Renato Sanches için İtalyan ekibi kararını verdi. Gelen bilgilere göre Roma, oyuncunun bonservisini almama kararı aldı. Bu sebeple yıldız futbolcunun yeniden Paris Saint-Germain'e dönmesi bekleniyor. Ancak Fransız ekibi oyuncuyu kesin olarak takımda düşünmüyor. Gelen bilgiler, PSG'nin 26 yaşındaki futbolcu için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldığı yönünde. Bu gelişmenin ardından harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, bu transferi bitirmek istiyor.

JOSE MOURINHO'DAN ESKİ ÖĞRENCİSİNE YEŞİL IŞIK

Yeni takımı Fenerbahçe'de hazırlıklara başlayan teknik direktör Jose Mourinho, Renato Sanches transferine yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe ve PSG arasında anlaşma sağlanması durumunda Portekizli futbolcunun resmi imzayı atmak adına İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Son dönemde yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle eski performansından uzak kalan Sanches'in Fenerbahçe'de yeniden kendini bulmak istediği belirtiliyor. Kariyeri boyunca Benfica, Bayern Münih, Lille, Paris Saint-Germain ve Roma gibi önemli takımlarda forma giyen 26 yaşındaki orta saha, bu sezon Serie A'da yalnızca 7 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro bandından 6.5 milyon euro'ya kadar geriledi.

www.aksam.com.tr