Real Madrid'den Eyüpspor'a bir garip transfer hikâyesi: Luka Modric

Real Madridli yıldız isim Luka Modric ile Eyüpspor'un görüşme yaptığı ve Eyüpspor'un gelecek planlarının oyuncuya anlatıldığı ortaya çıktı. Luka Modric en son 2022 Dünya Kupası'ndaki özel performansı ile yine herkesin saygısını kazanmıştı. Real Madrid'de düzenli oynayan orta saha oyuncusu ile Eyüpspor bir görüşme yaptı.

Luka Modric ismi bir anda Türkiye gündeminde konuşulmaya başlandı. Real Madridli orta saha ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği açıklandı. Fanatik'in haberine göre Luka Modric'e transfer teklifi yapıldı.

LUKA MODRIC: BÜYÜK KARİYER

2022 Dünya Kupası'ndaki performansı ile yine çok beğenilen Luka Modric, aslında bir yandan da kariyerinin son yıllarına doğru ilerliyor. 37 yaşındaki Hırvat orta saha, yıllardır gösterdiği harika performansı ile Real Madrid'de pek çok kupa kazanmış ve son olarak da ülkesinin forması ile 2022 Dünya Kupası'nda üçüncülük yaşamıştı.

LUKA MODRIC İLE İLK TEMASLAR

Böylesine görkemli işlerden sonra artık futboldaki son dönemine giren Luka Modric ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya telefonda görüştü. Eyüpspor'un projelerinden ve İstanbul'dan bahseden başkan, Luka Modric'e Türkiye'de oynamak hakkında ne düşündüğünü de sordu. Transfer teklifini bekleten ve şu an için bu konuları düşünmediğini söyleyen Modric için ilk fırsatta iyi bir teklif daha yapılacak.

HAYALLERİMDEN BİRİ

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, daha önce yaptığı açıklamalarda bu konuya değinmiş ve en büyük hayalinin Luka Modric'i Türkiye'ye getirmek olduğunu söylemişti. Murat Özkaya'nın transfer girişimlerinin nasıl sonlanacağı merak ediliyor