Real Madrid'de Arda Güler İspanya'yı karıştırdı! Nuri Şahin'den sürpriz hamle...

Arda Güler için sürpriz transfer gelişmesi. Real Madrid forması giyen milli futbolcu, İspanya'yı sallarken teknik direktör Nuri Şahin'den flaş bir hamle geldi. İşte Arda Güler için Nuri Şahin'in o hamlesi...

Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol devinde sezon başı hazırlık kampında ciddi şekilde çalışan yıldız oyuncu için teknik direktör Carlo Ancelotti, kararını verdi. Öte yandan Arda Güler'e Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin ise sürpriz bir hamle planlıyor. İşte detaylar...

ARDA GÜLER ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Fenerbahçe'de yakaladığı çıkışla geçtiğimiz sezon Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinde büyük bir gelişim gösterdi. Teknik direktör Carlo Ancelotti'den şans bekleyen ancak bu zamana kadar umduğunu bulamayan 19 yaşındaki oyuncu için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İspanyol basınından Real Madrid'e yakın kaynaklar, Arda Güler'in bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Ancak haberin detayında teknik direktör Carlo Ancelotti'nin oyuncuyu kesin olarak bırakmak istemediği, bu sebeple yaz transfer döneminde kendisine yapılan tüm teklifleri geri çevirdiği de belirtildi. İspanyollar, Arda Güler'in devre arasında kadar istediği süreyi almasını bekliyor. Zira aksi bir durumda ise oyuncunun ayrılık kararı alacağı yönünde iddialar var.

NURİ ŞAHİN DEVREDE!

Dünya futbolunun devleri, Real Madrid ve Arda Güler arasında yaşanan bu gelişmeleri dikkatle takip ediyor. İtalya'dan Fransa'ya, Almanya'dan İngiltere'ye birçok büyük ligden önemli takımlar, Arda için pusuda. Ancak bu kulüpler arasında Alman ekibi Borussia Dortmund, dikkat çekiyor.

Teknik direktör Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, Nuri hocanın talebi üzerine Arda Güler için devreye girdi. İspanya kaynaklı haberlere göre; Nuri Şahin, olası bir fırsatta Arda Güler transferi için ne gerekiyorsa yapılmasını talep etti. Bunun üzerine Alman kulübündeki yetkililer, Arda için devre arasında bir hamle hazırlığında.

Arda Güler'in geleceğini, bu sezon alacağı süre belirleyecek. Yıldız futbolcu kendisini fiziksel ve mental anlamda hazır hissetse de hücum hattındaki forma rekabeti, Carlo Ancelotti'nin işini bir hayli zorlaştırıyor. Arda'nın devre arasına kadar istediği süreyi alamaması durumunda Real Madrid yönetiminden kiralanma talebinde bulunabileceği konuşuluyor.

Sezon başından bu yana La Liga'da 3 maça çıkan Arda Güler, toplamda 98 dakika sahada kaldı.

www.aksam.com.tr