emrullah sarıyılmaz
Galatasaray'ın, devre arasında Eyüpspor'dan transfer ettiği Ahmed Kutucu, yokları oynuyor. Arda Turan yönetimindeki eflatun sarılılarda Süper Lig'in ilk yarısında tozu dumana katan 25 yaşındaki Ahmed, rakiplerin korkulu rüyası olmuştu.
Ancak Ahmed Kutucu, Galatasaray'da skor tabelasına katkı yapamamanın yanı sıra, kadroya bile girmekte güçlük çekmeye başladı.
AHMED KUTUCU YOKLARI OYNUYOR
Ahmed Kutucu Süper Lig'in ilk yarısında Eyüpspor ile toplamda 20 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda takımına 9 gol ve 7 asistlik olağanüstü bir katkı sağlayan hücum oyuncusu, bir anda devlerin gözdesi olmuştu.
Fakat Galatasaray'a transfer olduktan sonra ilk 11'de süre bulmakta zorlanan milli futbolcunun adı resmen unutuldu.
Sarı kırmızılı takım ile sezonun ikinci yarısından itibaren 12 maçta görev alan Ahmed, 482 dakika sahada kalırken sadece 2 gollük katkı verebildi.
Bu durum taraftarların da tepkisini çekerken, Ahmet Kutucu için sosyal medyadan paylaşım yağmuru yapıldı.
2028'E KADAR SÖZLEŞME
Öte yandan Ahmed Kutucu'nun, Galatasaray ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Kariyerine Almanya'da başlayan 25 yaşındaki Ahmed'in, gelecek sezona dair belirsizliği de giderek artıyor.