Radamel Falcao'dan sonra… Galatasaray'dan tarihi transfer! ''Yürüyerek gelirim'' demişti

Galatasaray, Radamel Falcao'nun ardından bir Kolombiyalı yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. James Rodriguez için harekete geçen Galatasaray, Radamel Falcao'nun ardından 7. Kolombiyalı transferi için harekete geçti. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Galatasaray Falcao'nun seneler sonra bir Kolombiyalı yıldızı da bitirmek için harekete geçti. Katar'da forma giyen James Rodriguez için çalışmalara başlayan sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki futbolcuyu yeniden Avrupa'ya geri döndürebilir.

FALCAO'DAN SONRA BİR İLK

Aksam.com.tr'nin Kolombiya basınından aktardığı habere göre; Galatasaray James Rodriguez için devreye girdi. Transfer şartlarına soran sarı-kırmızılılar, anlaşma olması durumunda 31 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabilir.

İmzalar atılırsa James Rodriguez Galatasaray tarihinin 7. Kolombiyalı futbolcusu olacak .En son Galatasaray forması giyen Kolombiyalı Radamel Falcao idi.

Sarı-kırmızılılarda forma giyen diğer Kolombiyalılar ise şu isimlerdi:

Faryd Mondragon, Gustavo Victoria, Jersson Gonzalez, Juan Pablo Pino, Robinson Zapata

JAMES RODRIGUEZ TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Avrupa futboluna dönmek isteyen başarılı futbolcunun olası bir resmî teklife sıcak bakması beklenirken, Aslan'ın bu konuda nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

"YÜRÜYEREK GELİRİM"

Geçtiğimiz günlerde Edinson Cavani transferini duyuran Valencia'ya adeta açık mesaj gönderen, "Cavani'ye yardımcı olacak birini arıyorsanız beni alabilirsiniz. Katar'dan yürüyerek gelebilirim." ifadelerini kullanan James Rodriguez bayağı gündem olmuştu.

KOLOMBİYALI YILDIZIN İSTATİSTİKLERİ

Kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih ve Everton gibi kulüplerin formasını James Rodriguez, geçen sezon Everton'dan 8 milyon Euro karşılığında Al Rayyan'a transfer olmuştu.

Kolombiyakı yıldız Al Rayyan'da 15 maça çıkarken, 5 gol, 7 asistlik performansıyla klasını konuşturmayı başardı.

Aşağıdaki görsele tıklayarak James Rodriguez'in istatistiklerine detaylı olarak AKŞAM Canlı Skor ekranından ulaşabilirsiniz.

aksam.com.tr