Radamel Falcao'dan sonra… Galatasaray'dan sürpriz transfer! 30 yaşında kariyer zirvesini yaşıyor...

Galatasaray Radamel Falcao'nun ardından bir Kolombiyalı yıldız için daha pusuda bekliyor. Sarı-Kırmızılılar başarılı ön liberoyu kadrosuna katarak tarihindeki 7. Kolombiyalı futbolcuyu transfer etmek hedefinde. Galatasaray son olarak Radamel Falcao'yu kadrosunda bulundurmuştu.

Galatasaray Radamel Falcao'nun ardından yine Kolombiyalı bir yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Tarihinde kadrosunda 6 Kolombiyalı futbolcu bulunduran Galatasaray, son olarak Radamel Falcao'yu transfer etmişti. İşte sürpriz gelişmenin detayları...

RADAMEL FALCAO'DAN SONRA İLK KOLOMBİYALI

Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi. Brezilya basını, Sarı-Kırmızılıların Gustavo Cuellar ile ilgilendiğini yazdı. 30 yaşında kariyerinin zirvesini gören oyuncu, 5 milyon euroluk piyasa değerine yükseldi. Transferin gerçekleşmesi halinde başarılı ön libero, Radamel Falcao'nun ardından Galatasaray'ın ilk Kolombiyalı futbolcusu olacak.

GALATASARAY'IN 7. KOLOMBİYALI FUTBOLCUSU OLACAK

Radamel Falcao'nun yanı sıra Galatasaray'da daha önce Faryd Mondragon, Gustavo Victoria, Jersson Gonzalez, Juan Pablo Pino ve Robinson Zapata forma giymişti.

100 MAÇTA GOLÜ YOK

Öte yandan Galatasaray'ın transferdeki rakibinin Gremio olduğu bilgisi de geçildi. 3,5 sezon önce Flamengo'dan Al-Hilal'e 7,4 milyon euro karşılığında transfer olan oyuncu, takımıyla 100 maça çıktı ve 3 asistlik katkı verdi. 30 yaşındaki futbolcunun 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.