Radamel Falcao kariyerinin son imzasını atıyor! Herkesi şaşırtan transfer

Bir döneme damga vuran Radamel Falcao'nun yeni adresi netleşmek üzere. Transfer sezonun açılmasıyla birlikte birçok kulüp girişimlerine başladı. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Radamel Falcao, Meksika kulübü Cruz Azul'a transfer olmak üzere olduğu iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Transfer sezonun başlamasıyla birlikte birçok kulüp golcü transfer yapmak için kollarını sıvadı. Geçtiğimiz sezonlarda iyi bir grafik izleyen ve Avrupa'nın en iyi kulüplerinde oynayan Radamel Falcao Meksika kulübüne imza atmaya hazırlanıyor.

RADAMEL FALCAO TRANSFERİNDE ISRARCI

Rayo Vallecano kulübünde forma giyen Radamel Falcao Meksika'ya imza atmaya hazırlanıyor. Geçitiğimiz günlerde Rayo Vallecano yetkillileri ile masaya oturan Cruz Azul heyeti tecrübeli oyuncuyu transfer etmek için önemli mesafe kat etti. TNT Sports'ta yer alan habere göre; Velazquez, Radamel Falcao'yu transfer etmek istediklerini doğruladı. Transfer için son birkaç adımın kaldığı belirtildi. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda son buluyor.

AVRUPA'NIN ÖNEMLİ EKİPLERİNDE FORMA GİYMİŞTİ

Porto, Atletico Madrid, Monaco, Manchester United, Chelsea gibi Avrupa'nın önemli ekiplerinde oynayan Falcao, 2019-2021 yılları arasında ise ülkemizde Galatasaray formasını terletmişti.

İSTATİSTİK

Bu sezon Rayo Vallecano'da geri plana düşen Kolombiyalı golcü sadece 4 maça ilk 11'de başlayabildi. Toplamda ise 18 maçta süre alan Falcao, 2 kez fileleri havalandırdı.