Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst Galatasaray derbisine yetişecek mi? Beşiktaşlılar bu soruyu soruyor

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst, Galatasaray derbisine yetişecek mi? Trabzonspor maçında sakatlanan iki futbolcunun da 10 gün forma giyemeyeceği öğrenildi. Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst'un Galatasaray derbisinde forma giyip giyemeyeceği merak konusu oldu.

www.aksam.com.tr

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst depremi yaşanıyor. Trabzonspor maçında sakatlanan 2 futbolcunun da 10'ar gün forma giyemeyeceği belirtildi. Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst'un Galatasaray derbisine yetişip yetişmeyeceği merak ediliyor.

RACHİD GHEZZAL VE WOUT WEGHORST GALATASARAY DERBİSİNDE OYNAYACAK MI?

Beşiktaşlı taraftarlarda Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst endişesi yaşanıyor. Trabzonspor maçında sakatlanan ikilinin Galatasaray derbisinde forma giyip giyemeyecekleri merak konusu oldu. Beşiktaşlı taraftarlar kötü haberin ardından gözünü hemen fikstüre çevirdi.

10'AR GÜN FORMA GİYEMEYECEKLER

Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst'un 10'ar gün sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, iki oyuncu da Hatayspor maçını kaçıracak. 30 Ekim'de oynanacak olan Ümraniyespor müsabakasında Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst'un riske edilip edilmeyeceğini oyuncuların tedavilerine vereceği cevap belirleyecek.

İKİ FUTBOLCU DA GALATASARAY DERBİSİNDE...

Öte yandan Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst'un 5 Kasım'da oynanacak Galatasaray derbisinde ise formalarına kavuşacağı belirtiliyor. Beşiktaş'ın iki yıldızı da Galatasaray derbisinde sahadaki yerlerini alacak.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

"Futbol A Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı müsabakanın 44. dakikasında sol uyluğunda ağrı hissederek müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Rachid Ghezzal'ın yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk üst adalesinde (rectus femoris) gerilme ve kanama saptanmıştır.

Aynı müsabakanın ardından sol uyluk iç kısmında ağrı hisseden oyuncumuz Wout Weghorst'un uyluk iç adalesinde (adductor brevis) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Rachid Ghezzal ile Wout Weghorst'un tedavilerine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

RACHİD GHEZZAL VE WOUT WEGHORST'UN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Rachid Ghezzal bu sezon ligde çıktığı 5 maçta 2 gol, 1 asistlik katkı verdi. Wout Weghorst ise 10 maçta 3 gol, 4 asistlik istatistik yakaladı.

www.aksam.com.tr