Presnel Kimpembe transferini resmen duyurdular! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Fransa'da Paris Saint-Germain forması giyen Presnel Kimpembe için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Yıllardır formasını terlettiği başkent ekibinde sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Fransız oyuncu, Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. İşte Presnel Kimpembe haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'de forma giyen Fransız stoper Presnel Kimpembe'nin transferde geleceği belli oldu. Paris ekibinde sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan 28 yaşındaki stoper oyuncusu için flaş bir transfer haberi geldi. Fransız basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Presnel Kimpembe'yi kadrosuna katmaya çok yakın.

PRESNEL KIMPEMBE, BEŞİKTAŞ'A DOĞRU

Bu sezon Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve şampiyonluk yarışına erkenden avlu atan Beşiktaş önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah-beyazlı kulüp bu doğrultuda PSG'de forma giyen ve sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Presnel Kimpembe'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Fransız basını, Beşiktaş'ın deneyimli stoper oyuncusu ile anlaşmaya varmak üzere olduğunu belirtti.

ERIC BAILLY YERİNE GELECEK

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak performansıyla sınıfı geçemeyen ve son olarak Fenerbahçe derbisinde yaptırdığı iki penaltıyla istenmeyen adam haline gelen Eric Bailly'nin sözleşmesindeki opsiyonu kullanmama kararı aldı. Siyah-beyazlı yönetim, Kimpembe'yi Bailly yerine kadroya monte etmeyi planlıyor.

PSG RAKAMLARI

Presnel Kimpembe, Paris Saint-Germain formasıyla tüm kulvarlarda 236 maça çıkarken 3 gol ve 2 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr