Panathinaikos'ta Fatih Terim krizi! Birbirlerine girdiler...

Panathinaikos'ta Fatih Terim'le alakalı çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Tecrübeli hoca, Yunanistan ekibinde 2 yıldızın biletini kesti. İşte detaylar...

Yunanistan'da Fatih Terim rüzgarı esmeye devam ediyor. Tecrübeli hoca, takımın iki yıldızından formayı aldı, komşuda kriz çıktı.

FATİH TERİM BİLETLERİNİ KESTİ

Bu sezon Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'ta teknik direktörlük görevini yürüten Fatih Terim, play-offlarda AEK'i yenmesiyle rüzgarı arkasına aldı. Takımda olumlu bir hava eserken, iki oyuncu bu durumdan mahrum kaldı. Yunanistan basının aktardığı habere göre; Panathinaikos'a sezon başında transfer olan Tonny Vilhena ve Filip Djuricic, Fatih Terim'den forma şansı bulamıyor. Terim'in bu iki oyuncuyu beğenmediği ve sezon sonunda takımdan ayrılmasını istediği aktarıldı.

OYUNCULAR SERT TEPKİ VERİYOR!

Öte yandan, iki futbolcunun forma şansı bulamamasıyla oldukça sinirli olduğu belirtiliyor. Filip Djuricic'in yedek kulübesinde kalmaktan hiç memnun olmadığı ve zaman zaman takım içinde sert tepkiler verdiği belirtiliyor. Forma süresi bulamaması durumunda Sırp futbolcunun EURO 2024'te milli takımına çağırılmayacağı belirtiliyor.

KRİTİK VİRAJA GİRİLDİ

Yunanistan'da şampiyonun belirlenmesine 8 hafta kaldı. Fatih Terim'li Panathinaikos, 62 puanla play-offlarda 3. sırada bulunuyor.

aksam.com.tr